your story

Een bijzondere dag vraagt om een persoonlijk verhaal

Er komt waarschijnlijk een heleboel op je af. Locatie, catering, fotograaf, muziek. Het is best lastig om je weg te vinden in het organiseren van een evenement. Er zijn veel leveranciers die willen helpen met allerlei mooie toevoegingen, maar hoe zorg je ervoor dat de dag zo goed mogelijk bij jullie aansluit en jullie persoonlijkheid vertegenwoordigd? Uiteindelijk zorgen deze keuzes voor een uniek, comfortabel en memorabel geheel.

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, jubileum of afscheid, achter elk van deze gebeurtenissen ligt een persoonlijk verhaal verscholen. Dit verhaal heeft geleid tot deze dag en hoe mooi is het om dit verhaal onderdeel te maken van de dag: Wie heeft je op deze wereld gezet en in welke familie kwam je terecht? Wat typeert jou of jullie? Welke passie of interesse drijft je? Wanneer kwam de liefde om de hoek kijken?
Sommige elementen zijn voor iedereen bekend, sommige details niet. Dit maakt het een ontzettend bijzonder overzicht voor jezelf, maar zeker ook voor de gasten. Het is niet alleen een uniek en origineel decoratiestuk, maar ook een bijzondere beleving voor de gasten.

Ik vind het een eer om een persoonlijk verhaal zo passend en mooi mogelijk in de dag te verwerken!

Lian

Trouwplannen? Klik hier om direct naar de wedding-story pagina te gaan.

Hoe werkt het?

6 eenvoudige stappen

De onderdelen

Wat wil je vertellen? Denk na over wat belangrijke mijlpalen zijn. Vaak zijn het thema’s als; familie, liefde of de geboorte van een kind. Maar het kan ook iets heel anders zijn zoals een gebeurtenis die een symbolische betekenis heeft of die iets zegt over je idealen of karakter.

De stijl

Je kan gaan voor de standaard opmaak die ik aanbied. Het is ook mogelijk om een ontwerp aan te passen naar jullie eigen stijl. Bijvoorbeeld in lijn met een uitnodiging of geheel op maat gemaakt.

De vorm

Standaard worden de ontwerpen op posterformaat klaargemaakt. Geschikt voor presentatie in 50 x 70 cm lijsten op schildersezels. Deze materialen zijn eventueel te huur. Natuurlijk kan je ook alleen een digitaal ontwerp aankopen zodat je het drukwerk en de presentatie zelf vorm kan geven. Ik wissel graag met jullie van gedachten over de manier van presenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het verhaal

Je ontvangt een vragenlijst met vragen die aansluiten bij de onderdelen van jullie verhaal. Deze input wordt door mij geredigeerd en aan het ontwerp toegevoegd. Eventueel kan het ontwerp worden aangevuld met foto’s die met behulp van een passende bewerking in het ontwerp worden geplaatst.

Proefontwerp

Ik stuur altijd een proef van de ontwerpen digitaal toe. Mochten er nog aanpassingen moeten worden doorgevoerd dan kan dat uiteraard.

Tadaa!

Het verhaal is vastgelegd! Je krijgt de digitale bestanden toegestuurd, of je ontvangt de gedrukte posters per post (en eventuele gehuurde materialen). Je unieke decoratie is gereed voor de bijzondere dag.

Ik begeleid het gehele traject, dus wees niet bang dat het verhaal niet de juiste vorm of inhoud krijgt. Samen bereiken we het mooiste eindresultaat.

De kosten

Voor elk budget een oplossing

Standaard ontwerp

Design zoals het voorbeeld hieronder. Je kiest zelf de thema’s, inhoud en eventueel foto’s. Er kunnen meerdere thema’s per poster worden gecombineerd.
Design poster ‘afscheid’ zoals de 2e foto hieronder. Dit betreft een poster met een vaste indeling.
Opmaak 1 poster (inclusief opstellen verhaal): € 150,-
Toevoegen foto (naar wens bewerkt): € 20,- per foto.
Toevoegen poster: € 30,- per poster

Maatwerk ontwerp

Design volledig op maat gemaakt. Je kiest zelf de onderdelen, inhoud en eventueel foto’s.
Opmaak 1 poster (inclusief opstellen verhaal): € 250,-
Toevoegen foto (naar wens bewerkt): € 20,- per foto
Toevoegen poster: € 40,- per poster

Drukwerk en materialen

Drukwerk 1 poster a 50x70cm € 20,-
Huur lijsten en schildersezels op aanvraag.

Afwijkende Wensen?

Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wens je het verhaal op een afwijkend formaat poster of misschien wel op banners van stof? Ik wissel graag van gedachten om te kijken wat het best bij jullie en jullie dag past. 

LATEN WE SAMEN IETS MOOIS CREEREN!

Lian
info@homestory.nl