Over Homestory.nl

Mijn Missie

Ik ben Lian en ik help je graag om jouw feest of evenement nog persoonlijker te maken.

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Dit verhaal wordt gevormd door grote, maar ook kleine, schijnbaar onbelangrijke, gebeurtenissen in je leven. Dit kan de geboorte van een kind zijn of een huwelijk, maar ook een bijzondere reis of sportprestatie of zelfs een domme of grappige actie.

Door deze waardevolle momenten op een mooie manier vast te leggen en te presenteren voeg je iets unieks toe aan jouw feest of evenement.

Ik vind het heerlijk om van elk verhaal, groot of klein iets moois te maken. Ik spreek de wensen, voorkeuren en input met je door om zo het ontwerp en de presentatie te creëren dat het best past bij jouw verhaal!

Uitgelichte review

Rob en Cindy 07-2023

Voor onze trouwdag wilden we dat onze gasten een inkijkje kregen in onze relatie. Via een foto en verhaaltje wilde wij de belangrijke momenten uit onze relatie uitleggen aan onze gasten. HomeStory heeft hier keihard aan gewerkt. We werkten samen met Lian en ze was geweldig. Gaf goede tips en heeft ervoor gezorgd dat onze schilderijen fantastisch waren. Wat een kwaliteit! We hadden 5 schilderijen bij de ingang van het gebouw gezet en dit vormde een looppad voor onze gasten. Hierdoor leek het alsof al onze gasten door een museum liepen dat over ons leven ging. We zijn super blij met het resultaat en HomeStory heeft onze bruiloft net dat extra sparkle gegeven! Dankjewel hiervoor!

Producten

Ik verzorg presentaties voor:

Bruiloft
Verjaardag
Jubileum
Afscheid