inspiratie

Bruiloft

Rob en Cindy

8-7-2023: Voor onze trouwdag wilden we dat onze gasten een inkijkje kregen in onze relatie door middel van diverse schilderijen. Via een foto en tekstje wilden wij de belangrijke momenten uit onze relatie tonen aan onze gasten. HomeStory heeft hier keihard aan gewerkt. We werkten samen met Lian en ze was geweldig. Gaf goede tips en heeft ervoor gezorgd dat onze schilderijen fantastisch waren. Wat een kwaliteit!
De 5 borden stonden als schilderijen in de entree en dit vormde een looppad voor onze gasten. Hierdoor leek het alsof al onze gasten door een museum liepen dat over ons leven ging. We zijn super blij met het resultaat en HomeStory heeft onze bruiloft net dat extra sparkle gegeven! Dankjewel hiervoor!

Bruiloft

Ellemiek en Robert

24-06-2023: Met de borden met “ons verhaal” van HomeStory hebben we iets origineels toegevoegd aan onze bruiloft! We hebben er veel positieve reacties op gekregen. Lian reageert snel en verwerkt alle ideeën in de uitwerking en doet zelf ook goede voorstellen! Heel blij mee!

Bruiloft

Robyn en Marco

15–7-2023: Lian heeft iets heel moois neergezet voor onze bruiloft. Ze is secuur en houdt de tijdslijnen strak in de gaten. Ze luistert goed naar je wensen en is heel creatief. Het is een mooi concept om je verhaal te laten vertellen met haar panelen, want voor al je gasten is er wel iets wat ze nog niet over je weten. Lian kan dat echt perfect!