inspiratie

Jubileum

Monique en Luc

30-09-2023: Voor onze beide verjaardagen en 30-jarig samen zijn heeft Lian naast de save the date kaart, de uitnodiging en de tafelschikkingskaartjes op een hele mooie en originele manier ‘Ons Verhaal’ neergezet. 
Haar idee om tijdens het feest een zelfgemaakt gastenboek rond te laten gaan door middel van het stellen van vragen aan elkaar, zorgde voor een hele mooie interactie tussen onze gasten. 
Lian houdt de tijdslijn goed in de gaten. Komt met leuke ideeën, is creatief en heel prettig om mee samen te werken. Mede dankzij haar is het voor ons een onvergetelijke dag geworden.

Artikel

Een persoonlijk artikel op maat

Jouw verhaal is bijzonder, ook al sta je daar zelf misschien niet bij stil. Ken of ben je iemand met een verhaal welke je graag op een bijzondere manier wil laten vastleggen? Laat het mij weten! Onderstaand twee voorbeelden van artikelen die ik heb geschreven (klik er op om ze te lezen).

                     

Bruiloft

Rob en Cindy

8-7-2023: Voor onze trouwdag wilden we dat onze gasten een inkijkje kregen in onze relatie door middel van diverse schilderijen. Via een foto en tekstje wilden wij de belangrijke momenten uit onze relatie tonen aan onze gasten. HomeStory heeft hier keihard aan gewerkt. We werkten samen met Lian en ze was geweldig. Gaf goede tips en heeft ervoor gezorgd dat onze schilderijen fantastisch waren. Wat een kwaliteit!
De 5 borden stonden als schilderijen in de entree en dit vormde een looppad voor onze gasten. Hierdoor leek het alsof al onze gasten door een museum liepen dat over ons leven ging. We zijn super blij met het resultaat en HomeStory heeft onze bruiloft net dat extra sparkle gegeven! Dankjewel hiervoor!

Bruiloft

Ellemiek en Robert

24-06-2023: Met de borden met “ons verhaal” van HomeStory hebben we iets origineels toegevoegd aan onze bruiloft! We hebben er veel positieve reacties op gekregen. Lian reageert snel en verwerkt alle ideeën in de uitwerking en doet zelf ook goede voorstellen! Heel blij mee!

Bruiloft

Robyn en Marco

15–7-2023: Lian heeft iets heel moois neergezet voor onze bruiloft. Ze is secuur en houdt de tijdslijnen strak in de gaten. Ze luistert goed naar je wensen en is heel creatief. Het is een mooi concept om je verhaal te laten vertellen met haar panelen, want voor al je gasten is er wel iets wat ze nog niet over je weten. Lian kan dat echt perfect!