your story (afscheid)

Een bijzondere dag vraagt om een persoonlijk verhaal

Een dierbaar persoon is overleden. Er komt een heleboel op je af en je wilt het afscheid zo goed mogelijk regelen. Best lastig om naast alle praktische zaken ook voldoende aandacht te geven aan de inhoud. Uiteindelijk gaat het erom een laatste mooie herinnering aan je dierbare te creëren.

Spreken op een afscheid is niet aan iedereen besteed. Hoe maak je het levensverhaal van je dierbare dan toch onderdeel van de dag? Ik help graag om dit op een mooie manier vast te leggen en te presenteren. Belangrijke hoogtepunten, typische anekdotes, bijzondere prestaties en mooie herinneringen verzamelen we en leg ik vast in een stijlvol vormgegeven overzicht. Gepresenteerd in een mooie lijst op een ezel kan het geheel een bijzondere rol vervullen in het scheppen van persoonlijkheid en diepgang voor iedereen die afscheid wil nemen.

Elk verhaal is uniek en verdient aandacht. Middels een eenvoudige, maar persoonlijke en oprechte aanpak leg ik elk verhaal zo passend en mooi mogelijk vast.

Lian

Hoe werkt het?

6 eenvoudige stappen

De onderdelen

Wat wil je vertellen? Denk na over wat belangrijke mijlpalen zijn. Vaak zijn het thema’s als; familie, liefde of de geboorte van een kind. Ik hanteer vaste items, maar dit kan naar wens worden aangevuld.

De stijl

Je kan gaan voor de standaard opmaak die ik aanbied. Het is ook mogelijk om een maatwerk ontwerp te maken, bijvoorbeeld in lijn met de rouwkaart.

De vorm

Standaard worden de ontwerpen op posterformaat klaargemaakt. Geschikt voor presentatie in 50 x 70 cm lijsten op schildersezels. Deze materialen zijn eventueel te huur. Natuurlijk kan je ook alleen een digitaal ontwerp aankopen zodat je het drukwerk en de presentatie zelf vorm kan geven. 

Het verhaal

Je ontvangt een vragenlijst met vragen die aansluiten bij de onderdelen van jullie verhaal. Deze input wordt door mij geredigeerd en aan het ontwerp toegevoegd. Eventueel kan het ontwerp worden aangevuld met foto’s die met behulp van een passende bewerking in het ontwerp worden geplaatst.

Proefontwerp

Ik stuur altijd een proef van de ontwerpen digitaal toe. Mochten er nog aanpassingen moeten worden doorgevoerd dan kan dat uiteraard.

Het resultaat

Het verhaal is gereed om gepresenteerd te worden. Desgewenst bouw ik de presentatie op op de locatie.

Ik begeleid het gehele traject, dus wees niet bang dat het verhaal niet de juiste vorm of inhoud krijgt. Samen bereiken we het mooiste eindresultaat.

De kosten

Voor elk budget een oplossing

Standaard ontwerp

Design zoals het voorbeeld hieronder. Je kiest zelf de thema’s, inhoud en eventueel foto’s. Er kunnen meerdere thema’s per poster worden gecombineerd.
Design poster ‘afscheid’ zoals de foto hieronder. Dit betreft een poster met een vaste indeling.
Opmaak 1 poster (inclusief opstellen verhaal): € 150,-
Toevoegen foto (naar wens bewerkt): € 20,- per foto.
Toevoegen poster: € 30,- per poster

Maatwerk ontwerp

Design volledig op maat gemaakt. Je kiest zelf de onderdelen, inhoud en eventueel foto’s.
Opmaak 1 poster (inclusief opstellen verhaal): € 250,-
Toevoegen poster: € 30,- per poster

Drukwerk en materialen

Drukwerk 1 poster a 50x70cm € 20,-
Huur lijsten en schildersezels op aanvraag.

Afwijkende Wensen?

Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wens je het verhaal op een afwijkend formaat poster of gaat de voorkeur uit naar een boekje om uit te delen en te bewaren? Ik wissel graag van gedachten om te kijken wat het best bij jullie en de gelegenheid past. 

LATEN WE SAMEN IETS MOOIS CREEREN!

Lian
info@homestory.nl