Wedding story

gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen

Er komt waarschijnlijk een heleboel op jullie af. Locatie, fotograaf, jurk, muziek. Het is best lastig om je weg te vinden in de wondere wereld van de bruiloften. Alles is mooi en er zijn geen verkeerde keuzes, maar hoe zorg je ervoor dat de grote dag zo goed mogelijk bij jullie als stel aansluit en jullie persoonlijkheid vertegenwoordigd? Net als een jurk kies je niet ‘gewoon’ de allermooiste, maar degene die het best bij jou past en jou het meeste recht doet. Uiteindelijk zorgen deze keuzes ervoor dat het echt jullie dag is.

Een perfecte manier om je stempel op deze dag te drukken is door jullie persoonlijke verhaal als uitgangspunt voor de decoratie te gebruiken. Dit verhaal hoort er natuurlijk bij: Waar was de eerste date, kus en ‘ik hou van jou’? Wat was de mooiste reis. En natuurlijk; vond er een romantisch aanzoek plaats? Dit is een greep uit de details van een relatie die uiteindelijk tot de grote dag hebben geleid. Hoe leuk is het om dit verhaal op een mooie manier vormgegeven en gepresenteerd te zien op de trouwlocatie. Dit is niet alleen een uniek en origineel decoratiestuk, maar ook een bijzondere beleving voor jullie gasten.

Ik vind het een eer als ik jullie dag nog een stukje mooier mag maken!

Lian

Hoe werkt het?

6 eenvoudige stappen

De onderdelen

Wat wil je vertellen? Denk na over jullie relatie en wat je is bijgebleven. Vaak zijn het hoogtepunten als; de ontmoeting, samenwonen, het aanzoek of de geboorte van een kind. Maar het kan ook iets heel anders zijn zoals een gebeurtenis die een symbolische betekenis voor jullie heeft of die iets zegt over jullie idealen of karakters.

De stijl

Je kan gaan voor de standaard opmaak die ik aanbied. Het is ook mogelijk om een ontwerp aan te passen naar jullie eigen stijl. Bijvoorbeeld in lijn met de trouwkaart of overige decoratie.

De vorm

Standaard worden de ontwerpen op posterformaat klaargemaakt. Geschikt voor presentatie in 50 x 70 cm lijsten op schildersezels. Deze materialen zijn eventueel te huur. Natuurlijk kan je ook alleen een digitaal ontwerp aankopen zodat je het drukwerk en de presentatie zelf vorm kan geven. Ik wissel graag met jullie van gedachten over de manier van presenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het verhaal

Je ontvangt een vragenlijst met vragen die aansluiten bij de onderdelen van jullie verhaal. Deze input wordt door mij geredigeerd en aan het ontwerp toegevoegd. Eventueel kan het ontwerp worden aangevuld met foto’s die met behulp van een passende bewerking in het ontwerp worden geplaatst.

Proefontwerp

Ik stuur altijd een proef van de ontwerpen digitaal toe. Mochten er nog aanpassingen moeten worden doorgevoerd dan kan dat uiteraard.

Tadaa!

Jullie verhaal is vastgelegd! Je krijgt de digitale bestanden toegestuurd, of je ontvangt de gedrukte posters per post (en eventuele gehuurde materialen). Jullie unieke decoratie is gereed voor de grote dag!

Ik begeleid het gehele traject, dus wees niet bang dat het verhaal niet de juiste vorm of inhoud krijgt. Samen bereiken we het mooiste eindresultaat.

De kosten

Voor elk budget een oplossing

Standaard ontwerp

Design zoals het voorbeeld hieronder. Je kiest zelf de thema’s, inhoud en eventueel foto’s. Er kunnen meerdere thema’s per poster worden gecombineerd.
Opmaak 1 poster (inclusief opstellen verhaal): € 150,-
Toevoegen foto (naar wens bewerkt): € 20,- per foto.
Toevoegen poster: € 30,- per poster

Maatwerk ontwerp

Design volledig op maat gemaakt, bijvoorbeeld in lijn met de trouwkaart. Je kiest zelf de onderdelen, inhoud en eventueel foto’s.
Opmaak 1 poster (inclusief opstellen verhaal): € 250,-
Toevoegen foto (naar wens bewerkt): € 20,- per foto
Toevoegen poster: € 40,- per poster

Drukwerk en materialen

Drukwerk 5 posters a 50x70cm € 90,-
Huur lijsten en schildersezels op aanvraag.

Afwijkende Wensen?

Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wens je het verhaal in 1 overzicht, op een afwijkend formaat poster of misschien wel op banners van stof? Ik wissel graag van gedachten om te kijken wat het best bij jullie en jullie dag past. 

LATEN WE SAMEN IETS MOOIS CREEREN!

Lian
info@homestory.nl