aan de slag met behang

Wat je nog meer kan met behang!

Ik hou van behang.. Niet zo zeer om elke wand mee vol te plakken. Je kan het op veel leuke manieren gebruiken. In deze blog geef ik een aantal voorbeelden van hoe je behang op een eenvoudige maar hele decoratieve manier kan gebruiken. Je hebt bovendien maar kleine stukjes behang nodig. Budgetvriendelijk dus en het scheelt bovendien gestuntel met lange banen papier en behangplaksel.

Allereerst een leuk idee voor op de wand. Van een stuk behang knip je de zeven vormen van een Tangram uit. Hieronder zie je wat een Tangram is.

Afbeeldingsresultaat voor tangramHet is een Chinese puzzel waarmee je veel verschillende figuren kan maken (op internet vind je allerlei voorbeelden. Vervolgens plak je deze in het gewenste figuur op de wand. Ik heb er een vogel en een dromedaris van gemaakt. Leuk voor op een kinderkamer!

 

tangram behang

Dan een voorbeeld van behang op tafel. Wil je variëren in het dekken van de tafel, maar niet telkens een nieuw kleed of tafellopers kopen? Dan is behang een goede oplossing.

img_2722

Als laatste nog een idee om oude of saaie kastjes op te knappen. Met een behangetje in jouw stijl krijgt jouw meubel weer een frisse nieuwe look.

behang-in-kast

Veel behang- of woonwinkels verkopen restjes behang voor weinig geld, dus leef je uit!

 

Categories: Algemeen