20160713_205657~2

Vakantieherinneringen vastleggen

De zomermaanden breken aan. De tijd dat we er vaak even tussenuit knijpen om tot rust te komen of juist energie of inspiratie op te doen. Vreemde culturen, mooie natuur of gewoon het doorbreken van de dagelijkse routine doen ons vaak goed. Door deeltjes van je vakantie mee te nemen naar huis kun je dit gevoel later gemakkelijk weer terug halen. Lees snel verder hoe je dit op een leuke manier kan doen.

De mooiste souvenirs zijn voor mij zijn niet de dingen die ik in een souvenirshop heb gekocht. Het meest interessant zijn juist de dingen die ik per toeval vond, die echt onderdeel waren van de vakantie. Stenen die ik vond tijdens een bergwandeling bijvoorbeeld of een bloem welke ik droogde tussen de bladzijden van een vakantieboek. Het kan ook een toegangskaartje van een bijzonder gebouw zijn of een mooie verpakking uit een lokale supermarkt.

Je kan je vakantieherinneringen op verschillende manieren bewaren of tentoonstellen. Zo kan je thuis nog lekker nagenieten van je vakantie. Op Pinterest zijn veel leuke voorbeelden te vinden. Hieronder een paar voorbeelden.

 

Vakantie herinneringen bewaren

v.l.n.r:
Verzamel een beetje zand van je verschillende vakantiebestemmingen in een weckpot
Maak een collage van je souvenirs in een fotolijst
Bewaar je herinneringen in leuke doosjes
Schrijf vakantie ervaringen op kaartjes of stenen die je in een mooie vaas verzameld

Beelden: HomeStory.nl en Pinterest.com

Categories: Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>