img_2837

Geld als cadeau. Onpersoonlijk? Helemaal niet!

‘Cadeautip geld.’ Ik vind het altijd jammer als ik deze toevoeging op een uitnodiging zie. Wat is er nou leuker dan cadeautjes krijgen en geven?! Gelukkig kan je met een beetje creativiteit ook van geld een leuk cadeau maken.

Onderstaand voorbeeld maakte ik voor een bruiloft. Het enige wat je nodig hebt is een fotolijst (De IKEA heeft extra diepe lijsten. Voor deze toepassing extra handig en mooi) en een stevig vel wit papier. Vervolgens kun je met pen en potlood aan de slag met de tekst en tekening. Als dit klaar is rol je het geld op en bind je er een lintje om, welke je vervolgens met een druppel sterke lijm aan het papier bevestigt.

img_2842

Het volgende voorbeeld maakte ik ook voor een bruiloft. Mocht je niet zo’n tekentalent zijn, ga dan voor deze optie. Met behulp van een liniaal kan iedereen onderstaande tekst/ tekening wel op papier krijgen. Vervolgens vouw je het geld in de vorm van hartjes (bekijk deze video voor uitleg).

image1-1

Er zijn nog veel meer leuke voorbeelden te bedenken en vinden om geld op een leuke en originele manier cadeau te geven. Onderstaande voorbeelden vond ik op Pinterest.

img_2851

 

 

Categories: Algemeen